Η Trosani είναι η κορυφαία γερμανική εταιρία, με παρουσία σε όλη την Ευρώπη, πρωτοπόρος στον τομέα περιποίησης των άκρων, με τα πιο ποιοτικά προϊόντα περιποίησης. Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την Aesthesis ΕΠΕ.
Έμπειροι αισθητικοί εμπιστεύονται την γκάμα μας εδώ και χρόνια, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα στους πελάτες τους. Η γκάμα της Trosani αποτελείται από τζελ μακράς διάρκειας, από ημιμόνιμα βερνίκια αλλά και επαγγελματικά μανό, δεκάδων αποχρώσεων με διαβαθμίσεις που κυμαίνονται σε ποικίλλους τόνους του κόκκινου και επεκτείνονται στους πιο έντονους χρωματισμούς που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό.
Η Trosani δεν ξεχωρίζει μόνο για τα χρώματά της: περικλείει μια ευρεία σειρά τζελ χτισίματος τεχνητού νυχιού, που "λύνει" τα χέρια των ονυχοπλαστικών. Το Multi Gel, το δημοφιλές μονοφασικό τζελ της Trosani, το Perfect Shine για το πιο λαμπερό τελείωμα, είναι λίγα από τα προϊόντα που εμπιστεύονται οι πιο επιφανείς τεχνικοί σε όλη την Ευρώπη.
Ακόμα, για τον επαγγελματία, εργαλεία και μηχανήματα περιποίησης άκρων, φουρνάκια και απορροφητήρες σκόνης, πινέλα για κάθε είδους εφαρμογή, tips (ψεύτικα νύχια) καθώς και στρας και κάθε είδους διακοσμητικά για τα νύχια. Τέλος, για τον τελικό καταναλωτή, η γκάμα διαθέτει βερνίκια με 150 διαφορετικές αποχρώσεις καθώς και κρέμες περιποίησης χεριών και σώματος.Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας μας θα το βρείτε στην ενότητα Προϊόντα.
Για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Copyright © 2014 Aesthesis LTD (Trosani). Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το παρόν αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Aesthesis ΕΠΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου του χωρίς τη ρητή συναίνεση του δικαιούχου.
Προστατεύεται για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε άλλες χώρες σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.