Διαδικασία εφαρμογής Lac Me

Η εφαρμογή του Lac Me είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται με απλά βήματα (βάση+φουρνάκι, χρώμα+φουρνάκι (2 φορές), τελείωμα+φουρνάκι).

Για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι σημαντική η σωστή προετοιμασία του νυχιού: Καθαρίστε καλά τα νύχια και τα χέρια του πελάτη. Με λίμα (όχι πολύ τραχιά) ή buffer, μπαφάρετε την επιφάνεια του νυχιού και καθαρίστε την σκόνη με πινέλο ξεσκονίσματος. Απλώστε το Trosani Nail Prep για να απομακρύνετε τη λιπαρότητα.

Απλώστε τη βάση (base coat) "Lac me" (όχι πολύ λεπτή στρώση) και τοποθετείστε το χέρι σε λάμπα 36 W για 2 περίπου λεπτά.

Επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας και το απλώστε το στο νύχι. Τοποθετείστε το χέρι στη λάμπα 36 W για 2 λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία δεύτερη φορά.

Αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία στη λάμπα, απομακρύνετε το χέρι και μην ακουμπήσετε, ούτε να καθαρίσετε τα νύχια. Περάστε μια στρώση από το top coat "Lac me και τοποθετείστε το χέρι στη λάμπα για 2 λεπτά.

Τέλος, σκουπίστε τα νύχια με οινόπνευμα ή με nail cleaner.

Λάβετε υπόψη ότι η βάση και το top coat των Lac Me είναι πιο παχύρρευστα από βερνίκι αλλά πιο αραιά από τζελ. Μετά τη θεραπεία της βάσης στο φουρνάκι, η υφή παραμένει κολλώδης. Εν τούτοις, συνεχίζετε κανονικά την εφαρμογή περνώντας στο επόμενο βήμα. Το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια (έως 3 εβδομάδες), ενώ είναι εξαιρετικά απλή η εφαρμογή του.

Για την αφαίρεση του προϊόντος, προτιμήστε το Lac Off Remover. Τέλος, καθαρίστε τα υπολείμματα από το νύχι με στικ παρανυχίδων.